Sant Joan Florit a Instagram


Per aquest 2020 Sant Joan Florit es reinventa amb un concurs fotogràfic a Instagram. Segur que al pati de casa, al balcó o al terrat hi teniu algun "racó florit". Fotografieu-lo i donem la benvinguda a la primavera!!!

El jurat del concurs estarà format per:

L'Àngel Romero, fuster de professió, pessebrista, fotògraf aficionat i membre de diverses associacions cíviques, recreatives i culturals del municipi.

L'Olga Grassot, fotògrafa professional, que des de ben petita ja anava amb una càmera penjada al coll al costat del seu pare.

La Laia Garroset, tècnic superior en art floral, veïna de Sant Joan de Palamós i florista del Punt de flor.

Recordeu que teniu temps fins el dia 10 de maig per publicar el vostre racó florit i participar en el concurs.

 

 

El jurat ha considerat que la fotografia de la Maria Garcia ha estat la guanyadora del primer concurs fotogràfic a Instagram de Sant Joan Florit. A la imatge, capturada des de Can Manel del Pla, s'hi poden veure unes roses grogues en primer terme i, al fons, el campanar de Santa Eugènia de Vila-romà. L'Associació de Veïns de Sant Joan agraeix la participació als gairebé 500 posts publicats amb el hashtag #SantJoanFlorit2020

 

 

En un discret acte de lliurament del premi del 1r concurs fotogràfic a Instagram de Sant Joan Florit, la @maria_del_pla va recollir el pernil a Ca l'Angeleta de mans d'en Josep Bajona. També es va lliurar el 5è guardó "Ram de Sant Joan Florit", gentilesa de Punt de Flor, a la Dolo i en Josep per la incansable tasca que porten a terme des del seu establiment. El guardó "Ram de Sant Joan Florit" vol ser un reconeixement a les persones que han dedicat temps i esforços a treballar pel poble de Sant Joan de Palamós. En anteriors edicions les persones guardonades han estat: Mercè Garcia (2016), Maria Panella (2017), Àngel Romero (2018) i Victòria Displàs (2019).

En aquesta edició tan especial la participació de veïnes i veïns ha tornat a ser decisiva.

Gràcies per haver fet que Sant Joan floreixi!!!