34a Festa del Pedal

19·09·2021 Tornem a pedalar


Prepareu les bicicletes! El proper diumenge 19 de setembre tornarem a pedalar en una nova edició de la Festa del Pedal. Com a mesura de prevenció de la COVID-19, s’ha previst una sortida esglaonada des de les 9:00h fins a les 10:30h. La inscripció inclou assegurança i és gratuïta. Podeu inscriure-us anticipadament en aquest enllaç i recollir el vostre dorsal al Pavelló Municipal d’Esports. Enguany, degut a la pandèmia, no hi haurà parada per esmorzar ni punts d’avituallament.

Durant el recorregut trobareu 3 photocall que podeu utilitzar per fer-vos fotografies i penjar-les a Instagram amb el hashtag #34festadelpedal. Entre tots els posts es farà un sorteig de material de les botigues Brava Tramuntana i Comercial Ferrer.

L’itinerari, amb sortida i arribada a la Plaça de Mn Gumersind, transcorre per la via verda vorejant la Riera Aubi fins al terme municipal de Mont-ras. A l’alçada del Mas Benet el recorregut tomba cap a llevant passant per Can Joanola i, després de creuar la Riera de Canyelles, avança cap al Paratge de Castell pels Plans de la Torre Mirona. Deixant enrere Castell pel Pont de la Presa, el recorregut es dirigeix cap a ponent pel Camí de Sant Esteve i, per la via verda, torna al punt de sortida. Podeu descarregar-vos el recorregut de la 34a Festa del Pedal fent clic en aquest enllaç.